Samsung Mobile

Zoekt u een Samsung hersteldienst?

Wij zijn er voor u! Als uw Samsung gsm niet meer doet wat hij zou moeten doen, dan komt u best gewoon naar de Samsung hersteldienst. Probeer uw toestel vooral niet zelf te repareren, u loopt het risico dat u nog meer schade aan uw gsm toebrengt. Wij analyseren uw toestel en u krijgt onmiddellijk te horen wat het probleem is. En u weet ook meteen hoeveel het u zal kosten. Maar vaak is een probleem van dergelijke aard dat de reparatie niet veel tijd in beslag neemt en ook niet veel kost. Het zal u in elk geval minder kosten dan een nieuw toestel.

Samsung hersteldienst werkt ‘no cure no pay’

Het analyseren van uw Samsung toestel is gratis, ook al beslist u uiteindelijk om het toch niet te laten repareren. Wij gaan altijd voor de meest efficiënte oplossing en bespreken met u wat er moet gebeuren om uw toestel terug als nieuw te laten werken. Mocht het toch niet lukken om uw toestel te repareren, dan rekenen wij ook geen kosten aan.

Waarvoor kunt u zoal terecht bij de Samsung hersteldienst?

Bij de hersteldienst van Samsung zullen wij u altijd zo goed mogelijk helpen. U kunt op de reparatiedienst van Samsung rekenen voor het vervangen van een batterij, het vervangen van de camera of het monteren van een andere oplaadaansluiting. Power-buttons zijn ook een elementen die nogal eens stuk kunnen gaan. En soms zijn de speaker of de microfoon aan vervanging toe. Een ander veel voorkomend probleem is het scherm dat gebarsten is. Of heeft u nog een ander probleem met uw mobiel toestel? Wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Meestal werkt uw toestel al na een half uurtje terug zoals het moet.

Ontdek ook de andere diensten van de Samsung reparatiedienst

Wij herstellen niet alleen uw Samsung toestel. Wij hebben ook diverse accessoires om uw toestel zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan USB-kabels of carholders. Ook voor geheugenkaarten kunt u bij ons terecht. Of zoekt u een screenprotector zodat uw toestel veel langer mee gaat? Dit vindt u ook bij ons. Kom gerust langs in een van onze vestigingen. Of het nu voor een herstelling van uw Samsung gsm is, gewoon omdat u een vraag heeft of wanneer u een accessoire zoekt, onze Samsung hersteldienst is er voor u.

Call Now Button