iPhone reparatie Mortsel – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Snelle Iphone reparatie in Mortsel

Heeft u uw Iphone laten vallen met een gebarsten touchscreen tot gevolg? Geen paniek. Wij van Gsm Services komen dit probleem dagelijks tegen en zijn daardoor een specialist geworden op vlak van Iphone reparaties in regio Mortsel. Bovendien weten wij uit ervaring dat een snelle service voor vele klanten topprioriteit is. U wilt uw smartphone natuurlijk geen hele week missen. Neem vandaag nog contact op als u vragen heeft over onze tarieven en werkwijzen. Ook op onze website kunt u terecht voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Accessoires voor Iphone

Door de jaren is onze Iphone reparatie shop in Mortsel een vaste waarde geworden in de sector. Bij ons kunnen klanten elke werkdag en ook zaterdag terecht voor gratis advies en klantvriendelijke service. Wat hebben wij u nog allemaal te bieden?

  • Snelle en klantvriendelijke service;
  • Specialist op vlak van reparaties;
  • Uitgebreid aanbod aan accessoires;
  • Kosteloos advies op maat;

Breed aanbod aan accessoires

Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring in de reparatie van strong>Iphones en deze ervaring willen wij graag met u delen. Bovendien kunt u ook steeds binnenspringen in onze vestiging in Mortsel voor een uitgebreid assortiment aan telefoonaccessoires. Wij weten raad met bijna alle merken te verkrijgen op de markt, van Appel tot Samsung, Nokia, LG en natuurlijk nog veel meer! Is uw toestel onverwacht stuk gegaan? Bezoek dan onze mobile shop in Kapellen en geniet van een snelle service tegen een scherpe prijs!

Iphone vandaag laten repareren

Is uw toestel op een onverwacht moment stuk gegaan? Kom dan snel eens langs in onze eenvoudig te bereiken Iphone reparatie shop in Mortsel. Onze reparatieservice duurt nooit langer dan een uur. Soms zijn we zelfs binnen 30 minuten al klaar! Ondertussen kunt u genieten van een kopje thee of koffie terwijl u wacht. Aarzel niet en neem contact op via het nummer +32 3 256 96 17!

Call Now Button