iPhone repair Kapellen – Spring binnen voor gratis advies.

iPhone repair Kapellen

Gaat het accu van uw Iphone veel sneller leeg dan normaal? Heeft uw toestel een gebroken touchscreen. Of heeft uw toestel waterschade? Maak dan kennis met de iPhone repairshop inKapellen. Uit ervaring weten we dat een snelle reparatie heel belangrijk is. De dag van vandaag wilt u uw smartphone of tablet natuurlijk geen hele week missen.

Door de jaren heel is de iphone repair shop in Kapellen een vaste waarde geworden in de telefoonsector. We zijn dé reparatiespecialist in regio Mortsel en Kapellen. Kom gerust bij ons langs voor gratis advies over u smartphone of tablet. Wij voorzien u graag van advies!

Ruim aanbod aan accessoires

Bij Iphone repair shop in Kapellen kan u terecht voor gratis advies en een snelle reparatie. Dit is natuurlijk niet het enige. Bij ons kan u ook een keuze maken uit een uitgebreid aanbod van accessoires voor allerlei soorten smartphones en tablets. Wat heeft de GSM shop allemaal te bieden?

  • Covers;
  • Geheugenkaarten;
  • Carholders;
  • USB kabels;
  • Headphones;
  • Tempered glass;

Heeft u interesse in één van onze accessoires? Kom dan gerust eens langs in een van onze vestigingen. We zijn eenvoudig te bereiken in zowel Kapellen als Mortsel.

Klantvriendelijke service

Bij de Iphone repair shop in Kapellen hechten we veel belang aan een klantvriendelijke service. We hebben meer dan 5 jaar ervaring en deze ervaring willen we graag met u delen. Kom dus gerust langs voor kosteloos advies, onze medewerkers helpen u graag verder!

We weten raad met bijna alle merken op de markt, van Appel tot Samsung, Nokia, LG en natuurlijk nog veel meer! Is uw toestel onverwacht stuk gegaan? Bezoek dan onze mobile shop in Kapellen en geniet van een snelle service tegen een scherpe prijs!

Laat vandaag nog uw toestel repareren!

Is uw toestel onverwachts stuk gegaan? Kom dan snel eens langs in onze centraal gelegen Iphone repair shop in Kapellen. Onze reparatieservice duurt nooit langer dan een uur. Soms zijn we zelfs binnen 30 minuten al klaar! Ondertussen kan u genieten van een kopje thee of koffie terwijl u wacht. Aarzel niet en neem contact op via het nummer +32 3 256 96 17!

Call Now Button