Huawei

huawei hersteldienst / huawei scherm herstellen

Bent u op zoek naar een Huawei hersteldienst of iemand die uw Huawei scherm kan herstellen? Wij staan voor u klaar!

Het gebeurt wel vaker, u hebt uw gsm per ongeluk uit uw zak laten vallen of hij heeft de bodem van het zwembad gezien waardoor uw gsm plots stopt met werken. Dit is natuurlijk geen ramp want daar kunnen wij u mee helpen. Het toestel zelf repareren is geen goed idee, breng het naar de Huawei hersteldienst en wij zoeken uit wat het probleem is door uw gsm te analyseren. U weet bovendien onmiddellijk wat de kosten van de herstelling gaan zijn.  Hebt u een Samsung of een ander toestel? Dan kunt u ook bij ons terecht. 

Analyse = Gratis!

Wij hebben bovendien goed nieuws voor u want de Huawei hersteldienst doet de analyse van de Huawei volledig gratis. ‘No cure no pay’ staat bij ons voorop. Indien het voor ons niet mogelijk is om de Huawei te herstellen, rekenen wij uiteraard ook geen kosten aan. Verder proberen we ons uiterste best te doen om de Huawei optimaal te laten functioneren zodat het toestel er weer uitziet als nieuw. Wij stellen u ook steeds op de hoogte van wat er mis is met het apparaat zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf. 

Waarvoor kan u bij de Huawei hersteldienst allemaal terecht?

Bij de Huawei hersteldienst zijn we gespecialiseerd in verschillende toestellen en beheersen we veel technieken om uw apparaat te herstellen. Zo kan u op ons rekenen bij het vervangen van een Huawei batterij, vervangen van een camera of het monteren van een andere oplaadaansluiting. In het laatste geval kan het zijn dat uw gsm bijvoorbeeld nog perfect werkt maar uw gsm niet meer oplaadt omdat de aansluiting kapot is. Hebt u een ander probleem zoals een microfoon, speaker of scherm dat vervangen moet worden? Ook daarvoor kan u bij hersteldienst Huawei terecht! Wij doen dit zo snel mogelijk, zodat u uw toestel vaak binnen het half uur nog terug hebt. 

Zo veel meer dan een hersteldienst!

Bij Gsm Services kunnen we veel meer dan enkel uw toestel herstellen. We helpen u kiezen in het brede assortiment accessoires. Bij ons kunt u terecht voor USB kabels, carholders, geheugenkaarten, screenprotectors, autoladers, thuisladers en zo veel meer. Door ons uitgebreide assortiment vindt u voor elk soort toestel het gepaste hoesje. Dit allemaal zeer scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Wenst u graag meer informatie over onze Huawei hersteldienst of een van onze accessoires, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Call Now Button