GSM Services Mortsel

Wilt u uw gsm laten herstellen? Of bent u op zoek naar nieuwe accessoires? Met meer dan vijf jaar ervaring is GSM Services dé reparatiespecialist in Mortsel. Wij lossen al uw problemen op in een mum van tijd.

Zowel voor waterschade, problemen met uw batterij als een gebroken scherm kan u bij ons terecht. Door onze snelle en professionele aanpak duurt een reparatie niet lang. Vaak zijn we na 30 minuten al klaar!

Accessoires voor alle merken

Naast het herstellen van smartphones, zijn wij ook gespecialiseerd in accessoires. Wij hebben een ruim aanbod aan autoladers, thuisladers, geheugenkaarten, hoesjes, etc. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bezoek onze winkel in Mortsel of neem een kijkje op onze website.

Gratis advies en snelle service

Wij staan bekend om onze vlotte service en klantvriendelijkheid. In tegenstelling tot andere reparatieservices adviseren wij u kosteloos. We gaan dus pas over tot factureren nadat u beslist om een reparatie uit te voeren. Wij stellen uw belang altijd voorop.

GSM Services Mortsel kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • Snelle reparatie
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Kosteloze advisering
  • Gespecialiseerd in alle merken
  • Meer dan 5 jaar ervaring

Neem vandaag nog contact met ons op

GSM Services Mortsel ligt centraal gelegen in de Statielei, vlakbij het Gemeenteplein. U bent altijd welkom voor een kosteloze advisering. Indien u overgaat tot reparatie kan u wachten op de reparatie met een kopje koffie of thee. Bedrijven hoeven hun werk niet te onderbreken voor een reparatie. Wij voorzien een unieke haal- en brengservice.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of wilt u gebruik van onze reparatieservice? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Mortsel! Wij helpen u graag verder. U bent vaak binnen het uur al buiten met een herstelde gsm.

 

 

Call Now Button