GSM Services Kapellen

Heeft u uw Iphone laten vallen en is uw scherm gebarsten? Of bent u op zoek naar nieuwe accessoires voor uw smartphone of tablet? Dan bent u bij GSM Services Kapellen aan het juiste adres! Onze experts met meer dan vijf jaar ervaring helpen u graag verder met een snelle en professionele service.

Zowel voor waterschade, problemen met uw batterij als een gebroken scherm kan u bij ons terecht. Met elk probleem weten wij raad. GSM Services is dé reparatiespecialist in regio Kapellen.

U wilt uw smartphone of tablet natuurlijk geen volledige week missen. Door onze ervaring duurt een reparatie vaak niet langer dan 30 minuten.

Klantvriendelijke service en gratis advies

Wij hechten veel belang aan klantvriendelijkheid en een vlotte service. In tegenstelling tot andere reparatieservices, geven wij u kosteloos advies en pas wanneer u beslist om een reparatie te laten uitvoeren, zullen we kosten aanrekenen. Wilt u uw toestel vandaag nog laten repareren? Bezoek dan onze winkel in Kapellen.

Wij staan bekend om volgende eigenschappen:

  • Snelle reparatie
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Kosteloze advisering
  • Gespecialiseerd in alle merken
  • Meer dan 5 jaar ervaring

Uitgebreid aanbod aan accessoires

Naast de reparatie van uw toestel, zijn wij ook gespecialiseerd in accessoires voor uw smartphone of tablet. U kan bij ons terecht voor autoladers, thuisladers, geheugenkaarten, hoesjes, etc. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel in Kapellen voor meer informatie of advies op maat.

Neem contact op voor een gsm reparatie in Kapellen

Interesse in onze service? Kom voor meer informatie zeker eens langs in onze vestiging in Kapellen of neem contact op met ons! GSM Services Kapellen is centraal gelegen in de Vredestraat. U kan op uw reparatie wachten met een kopje koffie of thee. Voor bedrijven is er een haal- en brengservice voorzien. Het werk hoeft dus niet onderbroken te worden terwijl uw toestel gerepareerd wordt.

Call Now Button