GSM reparatie Mortsel – Spring binnen voor gratis advies.

Snelle GSM reparatie in Mortsel

Een gebroken touchscreen? Waterschade? Een defect accu? Deze problemen klinken u wellicht bekend in de oren. De mobile shop in Mortsel weet als geen ander dat een snelle GSM reparatie voor veel mensen van groot belang is. Wij zorgen ervoor dat u uw smartphone niet voor enkele dagen moet missen!

Wij staan dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur voor u klaar om uw toestel te repareren. Zo garanderen we dat u uw toestel dezelfde dag nog terug mee naar huis kunt nemen. Onze reparatieservice duurt namelijk nooit langer dan een uur. Af en toe zijn we binnen 30 minuten zelfs al klaar! Spring deze week nog binnen voor de reparatie van uw smartphone!

Accessoires en toebehoren

Met meer dan vijf jaar ervaring is de Mobile shop in Mortsel een vaste waarde geworden in de sector. U kan bij ons terecht voor kosteloos advies en GSM reparaties tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden we u ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en toebehoren:

  • Autoladers;
  • Geheugenkaarten;
  • Headphones;
  • tempered glass;
  • Hoesjes;
  • Aux /mp3;
  • Carholder;

Wij hebben voor elk model en GSM type een passend hoesje in ons assortiment. Meer informatie over ons assortiment? Neem contact op of loop gerust eens binnen!

Over de mobile shop

Bij de Mobile shop in Mortsel kan u steeds een snelle service verwachten. Daarnaast hecht het team ook veel belang aan klantvriendelijkheid. Wij adviseren u graag kosteloos en gaan pas over tot factureren als we echt een reparatie voor u gaan uitvoeren. Loop gerust eens binnen in onze vestiging in Kapellen of Mortsel. U zal zien dat we gespecialiseerd zijn in alle merken en types. Wilt u gebruik maken van onze service of meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact op!

Bezoek onze vestiging

De medewerkers van de mobile shop in Mortsel staan altijd klaar voor een GSM reparatie. Bent u op zoek naar een gepaste oplossing voor uw probleem en wilt u vrijblijvend advies? Wij helpen u graag kosteloos verder! Kom langs in onze vestiging in Kapellen of Mortsel of neem contact op via het nummer +32 3 256 96 17.

Call Now Button