Gsm repair Mortsel – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Gsm repair in Mortsel

Heeft u de laatste tijd enkele problemen met uw gsm? Maak dan kennis met de Gsm repair shop uit Mortsel. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het herstellen van allerlei verschillende smartphones. Problemen als waterschade, accudefecten en een gebroken touchscreen klinken ons bekend in de oren. We weten dus ook exact hoe we onze klanten in deze situatie op een goede manier kunnen verder helpen. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of kom gerust eens langs in onze vestiging in Mortsel!

Accessoires en toebehoren

Door de jaren heen zijn we ons ook gaan specialiseren in accessoires en toebehoren voor vele verschillende smartphones en tablets verkrijgbaar op de Belgische markt. Wij bieden een ruim assortiment aan autoladers, thuisladers, geheugenkaarten, hoesjes, verstevigingscovers en nog veel meer. Benieuwd naar wat wij u allemaal kunnen bieden? Breng een bezoek aan onze gsm repairshop in Mortsel en maak kennis met ons uitgebreid assortiment.

Een snelle service

Een goede klantvriendelijkheid en vlotte service zijn voor ons top prioritiet. Dat betekent dat wij u graag kosteloos adviseren. We rekenen pas kosten aan als we echt een reparatie voor u uitvoeren. In tegenstelling tot de meeste andere reparatie services. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Scherpe prijzen;
  • Gratis advies;
  • Gespecialiseerd in alle merken;
  • Snelle service;
  • Meer dan 5 jaar ervaring;

Wilt u vandaag nog uw gsm laten repareren? Bezoek dan onze gsm repair shop in regio Kapellen of Mortsel. We werken snel en professioneel. Binnen het uur bent u bij ons vaak al buiten met een herstelde gsm!

Laat vandaag nog uw toestel repareren!

Wilt vandaag nog uw gsm of smartphone laten herstellen? Kom dan snel eens langs in onze centraal gelegen mobile repair shop in Mortsel. We voorzien u graag van een kopje koffie of thee terwijl u wacht op de reparatie van uw toestel. Voor meer advies of een antwoord op al uw specifieke vragen kunt u steeds contact opnemen. Bel vandaag nog naar het nummer +32 3 256 96 17, wij helpen u graag verder!

Call Now Button