Gsm repair Kapellen – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Gsm repair regio Kapellen

Voor een snelle en kwaliteitsvolle gsm repair service kunt u wekelijks van maandag tot zaterdag terecht bij Gsm Services uit regio Kapellen. Het bedrijf is al meerdere jaren actief op de markt waardoor men steeds met voldoende professionaliteit te werk gaat.

Heeft u een accudefect, waterschade of een gebroken touchscreen? Spring dan binnen bij Gsm Services in Kapellen. De specialisten schatten de situatie in, zoeken naar een gepaste oplossing en gaan meteen over tot reparatie van het toestel. Bent u benieuwd naar wat dit reparatiebedrijf allemaal voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website of kom eens langs in de vestiging in Mortsel!

Accessoires voor elk toestel

Door de jaren heen heeft het bedrijf het aanbod van accessoires voor verschillende merken van smartphones grondig uitgebreid. Gsm Services kan zijn klanten niet alleen van een snelle gsm repair service voorzien, klanten kunnen er ook terecht voor een breed aanbod aan thuisladers, autoladers, geheugenkaarten, verstevigingscovers en nog veel meer. Meer weten over het assortiment van Gsm Services? Breng een bezoek aan de vestiging in Kapellen en maak kennis met een uitgebreid assortiment.

Klantvriendelijke service

Een vlotte en klantvriendelijke service is voor Gsm Services top prioriteit. De specialisten kunnen u dan ook kosteloos voorzien van advies en samen met u op zoek gaan naar een geschikte oplossing. Het bedrijf gaat pas over tot facturatie als er echt reparatiewerken worden uitgevoerd. Wat kunt u verder nog van Gsm Services verwachten?

  • Snelle service;
  • Meer dan 5 jaar ervaring;
  • Scherpe prijzen;
  • Gespecialiseerd in alle merken;

Als u vandaag nog uw gsm wilt laten repareren bent u bij de gsm repair shop in Kapellen aan het juiste adres. Binnen het uur kunt u al buitenstappen met een herstelde gsm.

Toestel laten repareren

Wilt u zo snel mogelijk uw smartphone laten herstellen door een specialist? Spring dan gerust eens binnen bij Gsm Services in Kapellen. In deze eenvoudig te bereiken gsm repair shop kunt u genieten van een kopje koffie terwijl u wacht op uw toestel. Wenst u meer informatie over de werkwijze of tarieven van Gsm Services? Wacht dan niet langer en neem contact op via het nummer +32 3 256 96 17, het team van Gsm Services helpt u graag verder!

Call Now Button