Gsm Mortsel – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Gsm laten repareren in Mortsel

Heeft uw gsm waterschade of heeft uw toestel een versleten accu? Kom dan langs in onze vestiging in Mortsel voor een snelle reparatie terwijl u wacht. Uit ervaring weten we dat een snelle reparatie voor veel klanten zeer belangrijk is. U wilt uw smartphone natuurlijk niet voor een langere tijd missen.

Door de jaren heen zijn wij een vaste waarde geworden in de reparatiesector. We zijn een gekende en vooral ervaren reparatiespecialist gevestigd in Mortsel. Kom gerust bij ons langs voor gratis advies over de reparatie van uw smartphone of tablet. Wij helpen u graag verder!

Vele accessoires en toebehoren voor uw gsm

In onze vestiging in Mortsel kunt u niet alleen terecht voor een herstelling van uw gsm of kosteloos advies. Wij beschikken namelijk ook over een uitgebreid aanbod van accessoires en toebehoren.

  • Covers;
  • Geheugenkaarten;
  • USB kabels;
  • Headphones ;
  • Carholders;
  • Tempered glass;

Heeft u interesse in één van onze accessoires? Kom dan gerust eens langs in een van onze vestigingen. We zijn eenvoudig te bereiken met onze vestiging in het centrum van Mortsel.

Onze manier van werken

We hebben meer dan 5 jaar ervaring met de reparatie van smartphones en deze ervaring willen we graag met u delen. Wanneer u binnenspringt in onze vestiging in Mortsel zult u gegarandeerd merken dat een goede klantenservice een van onze prioriteiten is. Ons team weet raad met bijna alle merken op de markt, van Appel tot LG, Samsung, Nokia en natuurlijk nog veel meer. Laat u adviseren vooraleer u uw gsm laat herstellen, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Gsm-reparatie Mortsel

Wilt u uw toestel dringend laten repareren? Kom dan snel eens langs in onze centraal gelegen gsm-reparatie shop Mortsel. Onze reparatieservice duurt nooit langer dan een uur. Soms zijn we zelfs binnen 30 minuten al klaar! Tijdens het wachten kunt u genieten van een kopje thee of koffie. Neem dan contact via het nummer +32 3 256 96 17 voor meer informatie over onze werkwijze.

Call Now Button