Gsm hoesjes kapellen – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Gsm hoesjes Kapellen

Bent u op zoek naar geschikte gsm hoesjes voor uw smartphone? Spring dan gerust eens binnen in onze vestiging in Kapellen. Wij, Gsm Services zijn al jarenlang gespecialiseerd in het herstellen van smartphones en tablets. Daarnaast bieden wij onze klanten ook een uitgebreid assortiment van accessoires en toebehoren, dit voor zeer veel verschillende merken. Kom gerust bij ons langs voor gratis advies over u smartphone of tablet. Wij helpen u graag verder!

Gsm hoesjes en nog veel meer

Bij ons team kunt u terecht voor advies over de herstelling van uw toestel en natuurlijk ook voor een snelle reparatie. Dit is niet het enige, je kan ook een keuze maken uit een uitgebreid assortiment van accessoires en toebehoren voor alle soorten smartphones en tablets. Maak kennis met een greep uit ons assortiment:

  • Headphones ;
  • Tempered glass;
  • Gsm hoesjes;
  • Geheugenkaarten;
  • USB kabels;
  • Carholders;

Heeft u interesse in één van onze accessoires? Kom dan gerust eens langs in een van onze vestigingen. Onze vestigingen zijn gelegen in het centrum van Kapellen en Mortsel.

Onze klantenservice

Bij de Gsm Services in Kapellen hechten we veel belang aan een klantvriendelijke service. We hebben meer dan vijf jaar ervaring in deze sector en dit willen wij graag met u delen. Onze medewerkers beschikken over voldoende expertise om u op een vlotte manier verder te helpen. Daarnaast bieden wij u ook steeds een kopje koffie of thee zodat u ter plekken even kan wachten tot uw toestel klaar is.

Bij onze mobile shop in Kapellen geniet van een snelle service tegen een scherpe prijs!

Gsm hoesje kopen

Gsm hoesjes geven uw toestel niet alleen een persoonlijk tintje, ze bieden ook een stevige bescherming voor uw telefoon. Wij bieden covers in verschillende soorten en maten die beschikbaar zijn voor elk model. Wilt u meer informatie over de modellen en prijzen? Of wilt u uw toestel vandaag nog laten herstellen? Neem dan contact via het nummer +32 3 256 96 17 of kom langs in onze vestiging in Kapellen.

Call Now Button