Gsm herstellingen Kapellen – Loop binnen voor kosteloos advies I GSM services

Gsm herstellingen in regio Kapellen

Bent u op zoek naar een partij gespecialiseerd in gsm herstellingen in regio Kapellen? Zoek dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Gsm Services. Wij zijn al meer dan vijf jaar actief in de sector en hebben ervaring met reparaties van verschillende merken. Kom gerust bij ons langs voor gratis advies over u smartphone of tablet of laat een berichtje achter via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder!

Over ons

Wij helpen onze klanten steeds kosteloos verder met advies. Pas als we overgaan tot reparatie rekenen wij kosten aan. We begrijpen namelijk als geen ander dat u de mogelijkheden wilt overwegen. Soms is het mogelijk dat het voordeliger is om een nieuw toestel aan te schaffen. Wij kenmerken ons bovendien ook door volgende eigenschappen:

  • Meer dan 5 jaar ervaring;
  • Gespecialiseerd in verschillende merken;
  • Vlotte service;
  • Kosteloos advies;
  • Scherpe tarieven;

Wilt u vandaag nog gsm herstellingen laten uitvoeren in regio Kapellen? Bezoek dan onze iPhone repair shop of neem telefonisch contact op. Wij werken steeds op een professionele en snelle manier. Onze reparatieservice duurt namelijk nooit langer dan een uur. Tijdens het wachten geniet u van een lekkere koffie of thee!

Accessoires voor elk toestel

Wij van Gsm Services zijn al jarenlang gespecialiseerd op vlak van gsm herstellingen. Maar daarnaast kunnen onze klanten ook in onze vestiging in Kapellen en Mortsel terecht voor een breed aanbod aan gsm accessoires. Wij bieden zowel geheugenkaarten, als beschermhoesjes, autoladers en nog veel meer. Bent u net op zoek naar die ene accessoire voor uw Iphone of een ander toestel? Aarzel dan niet en neem contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Contact opnemen

Wilt u zo snel mogelijk gsm herstellingen laten uitvoeren door een specialist? Kom dan snel eens langs in onze centraal gelegen Iphone repair shop in Kapellen of Mortsel. We voorzien u graag van een kopje koffie of thee terwijl u wacht en behandelen uw toestel altijd met voldoende professionaliteit. Voor meer advies of een antwoord op al uw specifieke vragen kan u steeds contact opnemen. Bel vandaag nog naar het nummer +32 3 256 96 17, wij helpen u graag verder!

Call Now Button