GSM herstellen Kapellen – Spring binnen voor gratis advies.

Gsm herstellen in Kapellen

Is uw GSM onverwacht stukgegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten herstellen? Maak dan kennis met GSMservices uitKapellen. Wij zijn gespecialiseerd het herstellen van alle verschillende soorten toestellen. Heeft u schade door een gebroken touchscreen of een versleten accu of heeft u waterschade? Wij lossen dit meteen voor u op.

Door onze jaren van ervaring zijn we stilaan een vaste waarde geworden in de sector. Kom gerust bij ons langs voor vrijblijvend advies in verband met uw Gsm reparatie. Wij helpen u graag verder!

Uitgebreid aanbod aan accessoires

Bij gsm services in kapellen kan u snel en eenvoudig uw gsm laten herstellen. Bovendien voorzien we u gratis van advies. Dit is natuurlijk niet het enige, u kan er ook een keuze maken uit een uitgebreid aanbod van accessoires en toebehoren voor alle soorten smartphones en tablets:

  • Headphones ;
  • Covers;
  • Geheugenkaarten;
  • Tempered glass;
  • USB kabels;
  • Carholders;

Bent u op zoek naar een nieuw hoesje voor uw gsm? Kom dan gerust eens langs in een van onze vestigingen. We zijn eenvoudig te bereiken in het centrum van Kapellen en Mortsel.

Klantvriendelijke service

Bij de Gsm shop in Kapellen hechten we veel belang aan een klantvriendelijke service. We hebben meer dan 5 jaar ervaring en deze ervaring willen we graag met u delen. Kom dus gerust langs voor kosteloos advies, onze medewerkers helpen u graag verder!

Bovendien weten we raad met bijna alle merken op de markt, van Apple tot Samsung, Nokia, LG en natuurlijk nog veel meer! Is uw toestel onverwacht stuk gegaan? Bezoek dan onze mobile shop in Kapellen en geniet van een snelle service tegen een scherpe prijs!

Laat vandaag nog uw toestel repareren!

Wilt u uw toestel dringend laten repareren? Kom dan snel eens langs in onze centraal gelegen GSM shop in Kapellen of Mortsel. Onze reparatieservice duurt nooit langer dan een uur. Soms zijn we zelfs binnen 30 minuten al klaar! Ondertussen kan u genieten van een kopje thee of koffie terwijl u wacht. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan contact via het nummer +32 3 256 96 17!

Call Now Button