Dé GSM-specialist in Kapellen, Mortsel & Dendermonde

Loop binnen voor kosteloos advies!

Menu

GSM Services Dendermonde

Bent u op zoek naar een reparatiedienst voor uw gsm? Met meer dan vijf jaar ervaring is GSM Services Dendermonde dé reparatiespecialist. Onze experts werken snel, professioneel en weten alles over smartphone reparaties.

Zowel problemen met uw batterij, een gebroken scherm als problemen door waterschade kunnen wij oplossen. Met elk probleem weten wij in een mum van tijd raad. U wilt uw smartphone of tablet natuurlijk geen volledige week missen. Een reparatie duurt bij onze ervaren medewerkers nooit langer dan een uur en is soms binnen 30 minuten al klaar! Voordat u overgaat tot een reparatie wordt u kosteloos geadviseerd door onze experts.

Snelle en professionele service

Elke keer opnieuw leveren wij een snelle service. Ook aan klantvriendelijkheid hechten wij veel belang. Zo geven wij, in tegenstelling tot andere herstellingsdiensten, kosteloos advies en pas wanneer u beslist om een reparatie te laten uitvoeren, zullen we kosten aanrekenen.

GSM Services Dendermonde staat bekend om:

  • Snelle reparatie
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Kosteloze advisering
  • Gespecialiseerd in alle merken
  • Meer dan 5 jaar ervaring

Uitgebreid aanbod aan accessoires

Niet alleen voeren wij herstellingen uit, ook hebben wij een groot aanbod aan accessoires voor uw smartphone of tablet. Wij hebben een ruimte keuze aan autoladers, thuisladers, geheugenkaarten, hoesjes, etc.

Laat uw toestel vandaag nog herstellen in Dendermonde

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom langs in onze vestiging. GSM Services Dendermonde kan u terugvinden in het hartje van Dendermonde. U bent steeds welkom voor een kosteloze advisering en we voorzien u graag van een kopje koffie of thee terwijl u wacht op de reparatie van uw toestel. Voor bedrijven is er een unieke haal- en brengservice voorzien. Uw werk hoeft niet onderbroken te worden voor de reparatie van uw toestel.

Call Now Button