Dé GSM-specialist in Kapellen, Mortsel & Dendermonde

Loop binnen voor kosteloos advies!

Menu

Gsm laten repareren in Dendermonde

Is de batterij van je gsm versleten en woon je in de buurt van Dendermonde? Of is je gsm in de wc gevallen? Spring dan gerust even binnen met je gsm in onze vestiging in Dendermonde. Wij repareren uw gsm in een mum van tijd. Wij weten uit ervaring dat onze klanten veel waarde hechten aan een snelle reparatie. U wilt uiteraard het liefst van al uw smartphone zo snel terug. Vandaar dat wij vaak binnen het half uur klaar zijn met uw gsm-reparatie.

Al jarenlang hebben wij ervaring in de reparatiesector. We zijn een gekende en betrouwbare reparatiespecialist in Dendermonde. Bij ons kan u ook terecht voor gratis advies over de reparatie van uw gsm of tablet in Dendermonde. Wij helpen u graag verder!

Accessoires voor uw gsm in Dendermonde

In onze vestiging in Dendermonde kan u ook accessoires en toebehoren voor uw gsm terugvinden. We beschikken over een uitgebreid gamma van accessoires en toebehoren. U kan bij ons terecht voor onder andere deze zaken:

  • Tempered glass;
  • Covers;
  • USB kabels;
  • Carholders;
  • Geheugenkaarten;
  • Headphones.

Wilt u graag één van onze accessoires voor uw gsm bemachtigen? Aarzel dan niet om even langs te komen in onze winkel in Dendermonde.

Onze manier van werken

Onze specialisten hebben al meer dan 5 jaar ervaring in de reparatie van smartphones en tablets. En deze ervaring willen we graag met jullie delen. Wij kunnen bijna alle merken herstellen: van Apple tot LG, van Samsung tot Nokia en natuurlijk nog een heleboel andere merken. Kom zeker advies vragen vooraleer je uw gsm laat herstellen, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Gsm-reparatie Dendermonde

Wilt u graag uw gsm laten repareren in Dendermonde? Bezoek dan onze vestiging in Dendermonde. U hoeft nooit langer dan een uur te wachten op uw gsm. Soms zijn wij zelfs al binnen het half uur klaar! Tijdens het wachten, krijgt u van ons een kopje koffie of thee. Voor meer informatie over onze diensten kan u bellen naar het nummer +32 3 256 96 17.

Contact Opnemen